Nintendo 3DS

Pokémon Direct – 06. jun u 16:00!

Sutra u 16:00 po našem vremenu biće emitovan Pokémon Direct.

Ne znamo šta nam pripremaju, ali postoji mogućnost da će najaviti treću verziju Pokémona poslednje generacije, nakon Sun i Moon. To su bile sjajne igre koje su uvele dosta svežine u serijal, ali imale su određene tehničke probleme. 3DS se kod zahtevnijih borbi vidno mučio pa bi zbog toga, između ostalog, najava treće verzije za Switch bila pun pogodak.

Treća verzija obično donosi dosta dodatnog sadržaja ili u slučaju Pokémon Yellow, i sva tri početna Pokémona. Ipak, dešavalo se da izbace i novu igru za stari hadrver, kao što je bio slučaj sa Pokémon Black i White za DS, koji su izašli svega par nedelja pred početak prodaje 3DS-a. Zato, može da se desi da Pokémon Stars (potencijalno ime) bude dostupan samo na 3DS-u.

Ili, možda je u pitanju i samo neka manja najava vezana za serijal. Ali ovako blizu E3-a, nadamo se da to nije slučaj. Ostaje da vidimo sutra!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top