PC

TEKKEN 7 Denuvo krekovan za samo 4 dana, što predstavlja novi rekord!

TEKEN 7 je savršeno optimizovana i zabavna igra, i bila je druga najprodavanija na Steamu u vreme lansiranja. Kao što je slučaj sa svim AAA naslovima, i TEKKEN koristi ozloglašenu Denuvo zaštitu, ali kao što ste verovatno i očekivali, igra je juče krekovana.

Igra je puštena u prodaju 2. juna i krekovana je za samo 4 dana, i to je novi rekord probijanja Denuvo zaštite. Iza kreka stoji korisnik Baldman, koji je optužio Denuvo za loše performanse video igara. Prethodni rekord su držali Resident Evil 7 i RiME, sa 5 dana.

Ovo predstavlja još jedan veliki udarac u nizu za Denuvo, pošto je pre par dana optužen da je i sam koristio pirate u svom softveru.

Sada čekamo na potez Bandai Namco kompanije, koja stoji iza ove igre, pošto više nema smisla koristiti zaštitu, i pored toga igra će imati još bolje performanse i veću prodaju.

Pored Tekkena juče je krekovan i Dishonored 2, nakon 208 dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top