PC

Razvojni tim serijala Sniper Elite najavio igru Strange Brigade, koja nudi co-op pljačkanje grobnica

Nakon uspešnog serijala igara sa snajperima i nacistima, Rebelion sada radi na potpuno novom naslovu. Strange Brigade je natprirodna kooperativna pucačina u trećem licu, slično Indijana Džons stilu. Vi i tri igrača imate priliku da putujete kroz daleke krajeve imperijalne Britanije i otkrijete davno zaboravljene civilizacije, pljačkate grobove i borite se sa mitološkim bićima.

Ove paranormalne pojave su probuđene od strane egipatske veštice, i sada je vreme da čudna brigada popravi stvari. Svaki od 4 istraživača poseduje jedinstvena oružja, veštine i moći. Igra dosta liči na Left 4 Dead u trećem licu.

Prema trejleru i fotografijama iz igre, Strange Brigade će koristiti Asura endžin, koji je Rebelion upotrebio za izradu Sniper Elite 4, zato igra estetski dosta liči na Sniper Elite. Ovaj naslov će izaći za PC, Xbox One i PlayStation 4, ali datum izlaska za sada još uvek nije objavljen. Više informacija i gejmpleju nam stižu sledeće nedelje na E3 sajmu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top