PC

Da li ste spremni za epske vazdušne borbe – Ace Combat 7 E3 trejler!

Sedmi deo jedne od najčuvenijih akcionih simulacija vazdušnih borbi u istoriji video igara zove se Ace Combat 7: Skies Unknown.

Najavljen na PlayStation Experience 2015 sajmu, prvobitno je trebalo da bude PS4 ekskluziva, ali srećom po vlasnike Xbox One i PC gejmera, igra će izaći i na ovim platformama. PS4 igrači će ipak imati nešto ekskluzivno, a to su dve VR misije koje će moći da se igraju jedino sa PlayStation VR.

Danas se pojavio specijalni trejler pred E3 sajam, koji nam pokazuje elemente priče i koji izgleda jednostavno fantastično. Igra se vraća u Strangereal okruženje, koje predstavlja kombinaciju stvarnog sveta i fiktivne bliske budućnosti u kojoj Zemlja upada u sveopšte stanje rata i haosa.

Igra je rađena u Unreal 4 endžinu, i dizajneri su težili fotorealizmu fantastičnih predela iznad kojih ćete pokazivati vaše vazdušne vratolomije i pilotsko umeće. Datum izlaska igre je trenutno negde tokom sledeće godine, a verujemo da ćemo više detalja dobiti na samoj E3 prezentaciji igre.

U međuvremenu, uživajte u najnovijem trejleru:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top