PC

UbiSoft predstavio Skull and Bones – gusarski open world multiplejer

Još jedna neočekivana zanimljivost nam stiže sa UbiSoft konferencije na E3 2017.

Singapurski odeljak UbiSofta već neko vreme radi na novom gusarskom naslovu, nešto što su UbiSoft fanovi čekali još od Assassin’s Creed: Black Flag. Radi se o igri Skull and Bones, ali koja nam nažalost donosi samo multiplejer, bez singlplejer kampanje.

Igra se ne odigrava na Karibina, kako bi možda očekivali od ove tematike, već na jednoj drugoj poznatoj piratskoj lokaciji, u morima jugozapadne Azije i Indijskom okeanu. U osnovi, igrači preuzimaju uloge gusarskih kapetana u borbi da postanu legende i najbogatiji pirati istorije.

Indijski okean je predstavljao bogato trgovačko čvorište, gde su se sukobljavali interesi raznih carstva, velikih trgovačkih kompanija i naravno odvažnih pirata. U igri, vaš cilj će biti da napravite veliku i jaku flotu i jednostavno budete bolji od svih. U takve akcije možete ići sami, ali i u saradnji i partnerstvu sa drugim igračima. Pored borbe za plen, morate gledati da i sami možda ne postanete lovina nekog jačeg pirata.

UbiSoft obećava potpuno otvorena prostranstva bogata sadržajem, veliki broj mogućnosti za razvoj i specijalizaciju flote, i RPG sisteme napredovanja i unapređivanja i vas kao kapetana, ali i vaše posade i vaših brodova, odnosno opreme na njima. Veliki značaj imaće i vetar i ostale vremenske prilike, koje će veoma uticati na sam gejmplej, i što će nagrađivati igrače sa većom veštinom, koji će umeti pravilno da procene situacije i što bolje se pozicioniraju u predstojećoj borbi.

Ispod možete videti dva klipa, prvi je sinematik kojim je predstavljena igra, dok je drugi nešto duži, ali i zanimljiviji ukoliko želite bolje da razumete igru, jer nam sami developeri govore o njoj i o tome šta možemo da očekujemo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top