Nintendo Switch

Kirby se vraća sa prvom igrom za Nintendo Switch

Možda je Mario najveće i najpoznatije zaštitno lice Nintendo konzola, ali je svakako odmah tu rame uz rame i Kirby.

Ovaj mali ružičasti loptasti stvor već preko 25 godina i u preko 20 igara uveseljava generacije gejmera. Od kada se prvi put pojavio u Kirby’s Dream Land za Game Boy 1992. godine, Kirby je svojom zabavnom pojavom i unikatnim gejmplej mehanikama, od kojih se svakako izdvaja njegovo kopiranje moći protivnika, veoma brzo stekao kultni status u svetu video igara.

Danas pričamo o njemu jer nam je sinoć na Nintendo E3 konferenciji najavljena i prva Kirby igra za Nintendo Switch, koja jednostavno nosi naziv “Kirby”. U prvom promo trejleru vidimo sve ono što od njega očekujemo, kako Kirby barata mačem, ali i metlom, “jede” svoje protivnike kako bi preuzeo njihove osobine, ili pak baca srca na njih, kako bi ih pridobio da se biju za njega, i usput se pretvara u raznorazne druge forme i oblike, kako bi sebi olakšao prelaženje prepreka i neprijatelja.

Ono što je posebno zanimljivo, i u duhu Nintendo Switcha, je to što nam novi Kirby donosi i co-op za do 4 igrača, tako da ćete u nove Kirby avanture moći da idete i zajedno sa prijateljima.

Još uvek nemamo konkretan datum izlaska, osim informacije da će se igra pojaviti negde tokom 2018. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top