PC

I Call of Cthulhu prikazan na E3 2017

Jedna od igara čiji razvoj pomno pratitmo već neko vreme, Call of Cthulhu francuskog dua Focus Home Interactive i Cyanide Studio, sinoć je imala i svoju E3 prezentaciju u vidu novog trejlera.

U skoro 3 minuta, koliko trejler traje, vidimo glavnog protagonistu, detektiva Edvarda Pirsa (Edward Pierce) kako luta uvrtnutim i napuštenim ostrvom gde nekakvi sektaši rade ono što bi od kultista i očekivali.

Izgleda da naš junak polako ali sigurno gubi razum, što će i biti glavna premisa igre. Nekada veoma uspešan detektiv koji snažno veruje  u svoj instikt, gospodin Pirs mučen užasima koje je spoznao sve više i više tone u dubine ludila i pita se šta je stvarnost, a šta njegovo umišljanje.

Da li će uspeti da se izvuče iz potpunog ludila i reši slučaj ubijene umetnice i njene porodice? Ostaje nam da sačekamo da igra izađe i odigramo je kako bi saznali.

Igra će biti istraživačka avantura sa atmosferom psihološkog trilera, a sama priča je bazirana na verovatno najpoznatijem delu čuvenog Lavkrafta, sa kojim igra deli ime – Call of Cthulhu (Zov Ktulua).

Ovaj naslov stiže za PC, Xbox One i PS4 u drugoj polovini tekuće godine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top