PC

Fidžet Spiner mod za Dark Souls

Najnoviji trend u suzbijanju stresa jeste korišćenje fidžet spinera, igračke koja je veoma brzo postala popularna, možda i više nego što je trebalo.

Sada je došao red da fidžet spiner pređu u svet video igara, moder imena Abject je za Dark Souls kreirao Fidget Spinner mod kojim je oružje iz igre zamenjeno 3D modelom spinera i ikonicom, pored toga, moder je dodao i par ispravki.

Abject je pored ovog kreirao još dva moda vredna pomena, Doom Souls i Rick Souls. Doom Souls je mešavina najnovijeg Dooma i prve Dark Souls igre. Mod sadrži model oružja iz igre, granate, i oklop, takođe je dodat i novi HUD, koji je sličan onom iz Doom igre. Mod, Rick Souls, dovodi neke elemente popularne serije u igru, kao što su, Portal pištolj, Morti kao čekić, Plumbus i teksture Rikovih odela.

Ovo su veoma interesantne modifikacije igre koje će umanjiti stres i težinu koju pruža Dark Souls. Klipove koji ih bolje prikazuju pogledajte ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top