PC

Kaze and The Wild Masks – retro platformer

Kaze and The Wild Masks je platformer koji nam sprema ekipa iz Vox Game studija, gde krećete u spasavanje Šargarepozemlje (Carrotland) pomoću Kazeovih jakih ušiju i vaših brzih prstiju. Možete se penjati, leteti, visiti, skakati više i dalje, sve zahvaljući tom helikopteru na Kazeovoj glavi.

Ovaj platformer nas podseća na zlatno vreme 16-bitne grafike i platformera 90-ih, a svedoci smo poslednjih godina da pixel art platformeri doživljavaju pravu renesansu. Dobar primer da postoji tržište za ovakve naslove je Shovel Knight ili Blasphemous.

Da li će i Kaze and The Wild Masks ponuduti taj faktor X, videćemo uskoro kada se igra pojavi na Steamu. Tačan datum izlaska se još ne zna.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top