Vesti

Razvojni studio igre Sniper Ghost Warrior 3 priznaje kako su bili preambiciozni sa razvijanjem igre za AAA kategoriju

Direktor poljskog studija CI Games se izvinio igračima zbog lošeg kvaliteta igre, i naveo je da je bilo preambiciozno kreirati Sniper Ghost Warrior 3 kao AAA igru. Ovom igrom je uveden open world gejmplej u serijal koji je prvenstveno pružao linearno i taktičko iskustvo.

“Tokom razvoja Sniper Ghost Warrior 3 smo izvukli dosta pouka kao tim, za koje verujem da će studio voditi na bolje,” izjavio je direktor Marek Timinski. “Kreiranjem igre za AAA kategoriju, udaljili smo se od posla koji smo mogli odraditi fantastično. Umesto toga smo utrošili dosta truda i vremena kako bi smo sustigli druge AAA naslove, u smislu produkcije i odlika.”

Igra je i pored par odlaganja na tržište puštena sa dosta tehničkih problema, vremenom učitavanja od 5 minuta na Playstation 4 konzoli, i bez planiranog multiplejera. To su samo neki od razloga zbog kojih je igra dobila loše ocene.

Timinski je dodao da se u narednoj igri CI Games studija neće ponoviti iste greške. Kompanija trenutno radi na nastavku igre Lords of the Fallen i novom taktičkom šuteru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top