PC

Activision najavljuje specijalnu Crash objavu!

E3 sajam ne može da prođe bez igara velikih izdavača kao što je Activision, a sada imamo i listu igara koje možemo da očekujemo.

Naravno, Call Of Duty: WWII će biti tu, a sada će prvi put moći i da se isproba. Imaćemo prvi uvid u Divisions, potpuno novi način za fokusiranje na multiplejer karijeru. Osim standardnog multiplejera, biće prisutan i novi War mod, pravljen u saradnji sa Raven Software. To je mod koji će biti orijentisan na priču, u kome će igrači morati da rade kao tim kako bi pobedili neprijatelje.

Destiny 2 će takođe biti igriv, a predstaviće i novu klasu, Arcstrider Hunter. Tokom dešavanja na sajmu će objaviti i početak otvorene bete.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy stiže već krajem meseca, što ne znači da i ova kolekcija hitova sa prvog PlayStationa neće dobiti zasluženu pažnju.

Ipak, ono što je uvek najzanimljivije je ono što ne znamo, a ovoga puta nam je Activision najavio specijalnu objavu vezanu za Crash serijal, pa postoji šansa da vidimo najavu za jednog od retkih kvalitetnih konkurenata Mario Kart serijalu. Da, pričamo o Crash Team Racing rimasteru!

Možda nas samo obaveste da Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nije PlayStation 4 ekskluziva, a možda čak dobijemo i potpuno novu Crash igru?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top