PLAY! ; PLAY! Zine

Bethesda vam nudi besplatne stvarčice ako strimujete ili gledate njene igre na Twitchu

Kompanija Bethesda je sa ciljem povećanja gledanosti svojih igara na Twitch platformi, pokrenula novu inicijativu. Suština ove šeme, koja je nazvana Twitch Drops, je da povežete vaše Twitch i Bethesda naloge, i onda strimujete ili gledate neku od Bethesda igara.

Trenutno nema mnogo detalja, kompanija je izjavila da će igrači dobijati “besplatne stvari u naslovima koje već igraju, samo strimovanjem ili gledanjem strima na Twitchu”.

Lako je pretpostaviti kakva dobra nudi Bethesda za igre The Elder Scrolls Online i The Elder Scrolls: Legends, ali teško je zamisliti šta očekuje igrače koji igraju oflajn, singlplejer naslove poput Fallout 4 i Prey, koji su pomenuti u objavi.

Objava se našla na blogu igre Elder Scrolls Legendstako da je najbolje da isprobate ovu promociju na pomenutoj igri.

Veoma je zanimljiv način podizanja popularnosti igara, naravno sve zavisi od zajednice i naslova kojeg ona izabere. Ovo nije prvi put da se Twitch udružio sa nekom kompanijom u cilju promovisanja igre, zato što Twitch Prime pretplatnici dobijaju ekskluzivnu opremu u PlayerUnknown’s Battlegrounds i Path of Exile, a ranije smo imali prilike da dobijemo i Tyrande Priest skin za Hearthstone.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!