Vesti

BioWare prikazao Anthem, najnoviji naslov na kome radi

Tokom EA Play konferencije, studio BioWare je zvanično otkrio najnoviju igru koju trenutno razvija, Anthem, zajedno sa kratkim tizerom.

Trejler dosta podseća na anime Attack on Titan, u kojem zid takođe štiti stanovnike od onoga što se nalazi sa druge strane, u ovom slučaju nekakvih ogromnih čudovišta koje možemo da vidimo u samom trejleru. Narator poručuje “Ili ćeš živeti sa izborima koje napraviš, ili ćes umreti dok pokušavaš da ih promeniš”, iz čega se može zaključiti da će igra pružiti dosta izbora i ražličitog iskustva za igrače.

Nema mnogo detalja, sem da je igra smeštena u budućnosti. Potpuno prikazivanje igre će se odigrati tokom Microsoftove E3 konferencije u nedelju 11. juna sa početkom u 23h.

Ono što znamo od ranije je da igra neće biti klasični RPG, već akciona avantura “sa snažnim rpg elementima”  i tipičnim razvojem naracije u Bioware stilu. Igra će takođe imati multiplejer/co-op komponentu, ali nije najjasnije na koji način će ona biti implementirana.

Datum izlaska je najverovatnije proleće 2018. godine, i Anthem će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top