PLAY! ; PLAY! Zine

Death Stranding neće biti na E3 sajmu, zato nam Kodžima pruža zagonetnu fotografiju

Hideo Kodžima će biti prisutan na E3 sajmu, ali neće prikazati igru Death Stranding, rekao je popularni dizajner u par tvitova, na svom Twitter profilu, u kojima navodi da je studio Kojima Productions, “u potpunosti fokusiran na razvoj igre”.

Pored ove razočaravajuće vesti, dobili smo novu informaciju koja prikazuje na čemu studio radi.

Ova informacija je kriptična i otkriva vrlo malo detalja, kao i do sada. Paukova mreža i reč “Mostovi” na crnoj pozadini su sve informacije koje nam je Hideo za sada otkrio. Ovo može značiti mnogo toga, i naravno većina pogađanja se dešava na subredditu igre. Redditori trenutno pokušavaju da odgonetnu da li mreža sadrži nekakvu vrstu koda, napisanog Morzeovom azbukom. Takođe se špekuliše da će se Džef Bridžis pridružiti Giljermu i Mikelsenu u igri, kao još jedna velika filmska zvezda koja će učestvovati u kreiranju igre, mada je to malo verovatno.

Za sada nema nikakve najave da će Death Stranding izaći na PC, ali je u jednom intervjuu izjavljeno da će ovaj naslov ugledati svetlost dana na računarima, nešto nakon izlaska za PlayStation 4. Nažalost taj intervju je uklonjen sa interneta iz nepoznatih razloga.

Death Stranding je najavljen na prošlogodišnjem E3 sajmu, sa veoma čudnim trejlerom u kome se pojavljuje Norman Ridus, zvezda serije The Walking Dead. Od tada je Kodžima dao veoma malo detalja, i igra je dobila i novi trejler krajem prošle godine, koji možete pogledati ispod.

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!