PlayStation 4

Dissidia Final Fantasy stiže na PS4

Dissidia Final Fantasy je tuča sa akcionim RPG elementima, koja je prvobitno izašla za džepnu konzolu Sony PSP. Tu smo imali priliku da vidimo kako bi izgledala borba između raznih FF likova, kao što su Tidus (Final Fantasy X) i Klaud (Final Fantasy VII).

Danas je najavljena verzija za PlayStation 4, pod imenom Dissidia Final Fantasy NT. Protagonista Final Fantasy XV igre, Noktis, prvi put će biti u Dissidia serijalu, u ovom PS4 izdanju.

Dissidia Final Fantasy NT će sadržati preko 20 igrivih Final Fantasy likova, borbe 3 protiv 3 kao i prizivanje Ifrita, Šive i Odina, koji su fanovima serijala vrlo prepoznatljivi. Square Enix ovu igru pravi u saradnji sa Team Ninja, koji su poznati po Dead Or Alive franšizi. Očekuje se da izađe početkom naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top