PC

Dragon’s Dogma: Dark Arisen bez DRM sistema zaštite stigao na GOG platformu

Od danas je Dragon’s Dogma: Dark Arisen, RPG naslov Capcom izdavača, dostupna na GOG platformi, naravno bez DRM zaštite i na popustu od 60%.

Dark Arisen je novija verzija originalne igre Dragon’s Dogma, koja je 2012. izašla za Xbox 360 i PlayStation 3. Dolazi sa svim DLC sadržajem, novim misijama, sistemom za brzo putovanje, i raznim ispravkama. Dark Arisen je na konzole stigao 2013. godine, a za PC je ovaj naslov izašao prošle godine na Steamu, i do sada je nakupio pregršt pozitivnih ocena.

Dragons Dogma u potpunosti podržava Galaxy klijent, ali nažalost sačuvane igre ne možete prebaciti sa Steama.

Igra je na popustu do 20. juna i ako se odlučite da kupite, koštaće vas samo 12$.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top