Nintendo Switch

E3 2017 trejler za Super Mario Odyssey

Novi trejler za ovogodišnji udarni hit za Nintendo Switch, Super Mario Odyssey, prikazan je u okviru Nintendo Spotlight video snimka.

Ovo je dobro poznati Super Mario, ali onakav kakvog nismo imali prilike da ga vidimo do sada! Nakon fenomenalnih Galaxy igara za Wii, usledio je Super Mario 3D World za Nintendo Wii U, koji je uveo multiplejer u 3D Mario igre. Ovaj se vraća starom gejmpleju, ali sa nekim potpuno novim mehanikama.

Koristeći svoju kapu, Mario sada može da postane neki drugi lik u igri, npr. dinosaurus ili taksi!? Kao i skoro uvek, jer Galaxy 2 ipak postoji, Nintendo ne pravi samo još jedan nastavak sa istim gejmplejem i novim nivoima, već pokušava nešto skroz novo.

Pesma sa vokalom je takođe potpuno nova za serijal. Nekoliko svetova je očigledno inspirisano pravim lokacijama, a na osnovu prikazanog biće poprilično raznovrsne.

Super Mario Odyssey izlazi 27. oktobra.

Najavljene su i nove Amiibo figurice: Mario, Peach i Bowser, sa odećom iz Odysseya.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top