PLAY! ; PLAY! Zine

Eon Break, igra u kojoj je glavni lik Nikola Tesla, se finansira preko Kickstartera

Eon Break, naslov nezavisnog razvojnog studija Glad Rock, se finansira preko Kickstartera. Ovo je igra u kojoj Nikola Tesla, najveći naučnik svih vremena i glavni lik igre, putuje kroz vreme i bori se protiv nacista i pečuraka.

Radnja igre se dešava u alternativnoj 1943. godini, nakon smrti Nikole Tesle, ali studio nije otkrio više detalja. Eon Break sadrži veliki broj neprijatelja, koji su unikatni i po mehanici i po izgledu. Dizajneri su želeli da izgled igre što bolje uklope u kazivanje priče. “Objekti i neprijatelji vam daju nagoveštaje o prethodnim događajima, i dizajn lokacije upotpunjava rupe u zapletu, tako da ne morate gledati priču, možete je živeti”, rekli su iz studija.

Kickstarter kampanja je počela juče, i trajaće do 13. jula. Projekat će biti finansiran samo ako se sakupi potrebnih 50,000$. U momentu pisanja, igru je podržalo 44 pomagača sa 22oo dolara.

Ako uložite 10 dolara, dobijate kompletnu igru, a što je veća vaša velikodušnost, veći je i broj pogodnosti koje dobijate. Ako želite više detalja ili da eventualno podržite ovaj projekat, skoknite na Kickstarter stranicu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!