PLAY! ; PLAY! Zine

Hellblade: Senua’s Sacrifice izlazi 8. avgusta, objavljeni minimalni sistemski zahtevi

Ninja Theory je iznenada objavio datum izlaska za igru Hellblade: Senua’s Sacrifice, zakazan za 8. avgust, za PlayStation 4 i PC platformu. Uz objavu su stigli i trejler, minimalni sistemski zahtevi, i objavljena je cena od 30$, što naslov smešta u “indie AAA” igre.

Ninja Theory je nezavisni razvojni studio, koji je pre svega poznat po saradnji sa Capcomom, u razvoju reboota Devil May Cry serijala. Radio je i na naslovima Heavenly Sword, Disney Infinity 3.0, Enslaved: Odyssey to the West.

Hellblade: Senua’s Sacrifice je akciona avantura, koja prati brutalno putovanje ratnika kroz mitove i ludilo. Igra je bazirana na keltskoj i nordijskoj mitologiji, i fokusira na tačku gledišta Senue, na putovanju kroz pakleno podzemlje, kreirano kao psihotične manifestacije protagoniste. Igra je kreirana u kolaboraciji sa neurolozima i ljudima koji su iskusili psihoze, sa ciljem da igračima pruži što bolje iskustvo.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • CPU: Intel Core i5-3570K 3.4 GHz ili AMD FX-8350 4.0 GHz
  • RAM: 8 GB RAM memorije
  • GPU RAM: 2 GB Video memorije
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 770 ili AMD Radeon R9 280x
  • DX: DirectX 11
  • HDD: 30 GB prostora na disku

Zahtevi su za rezoluciju 1280x720p, što znači da predstavlja veoma zahtevnu igru. Ostaje da se vidi da li je ovaj naslov loše optimizovan ili su preporučeni zahtevi nešto malo viši od minimalnih.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!