PC

Hellblade: Senua’s Sacrifice izlazi 8. avgusta, objavljeni minimalni sistemski zahtevi

Ninja Theory je iznenada objavio datum izlaska za igru Hellblade: Senua’s Sacrifice, zakazan za 8. avgust, za PlayStation 4 i PC platformu. Uz objavu su stigli i trejler, minimalni sistemski zahtevi, i objavljena je cena od 30$, što naslov smešta u “indie AAA” igre.

Ninja Theory je nezavisni razvojni studio, koji je pre svega poznat po saradnji sa Capcomom, u razvoju reboota Devil May Cry serijala. Radio je i na naslovima Heavenly Sword, Disney Infinity 3.0, Enslaved: Odyssey to the West.

Hellblade: Senua’s Sacrifice je akciona avantura, koja prati brutalno putovanje ratnika kroz mitove i ludilo. Igra je bazirana na keltskoj i nordijskoj mitologiji, i fokusira na tačku gledišta Senue, na putovanju kroz pakleno podzemlje, kreirano kao psihotične manifestacije protagoniste. Igra je kreirana u kolaboraciji sa neurolozima i ljudima koji su iskusili psihoze, sa ciljem da igračima pruži što bolje iskustvo.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • CPU: Intel Core i5-3570K 3.4 GHz ili AMD FX-8350 4.0 GHz
  • RAM: 8 GB RAM memorije
  • GPU RAM: 2 GB Video memorije
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 770 ili AMD Radeon R9 280x
  • DX: DirectX 11
  • HDD: 30 GB prostora na disku

Zahtevi su za rezoluciju 1280x720p, što znači da predstavlja veoma zahtevnu igru. Ostaje da se vidi da li je ovaj naslov loše optimizovan ili su preporučeni zahtevi nešto malo viši od minimalnih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top