PLAY! ; PLAY! Zine

Igrajte prvo poglavlje Hitmana besplatno

Posle kiše dođe duga. Tako kaže naš narod. Za ljude iz IO Interactiva možemo reći ih je konačno ogrejalo sunce. Posle dobrih vesti da su očuvali svoju samostalnost i zadržali pravo na Hitman licencu, na svom Twitter profilu su objavili da je prvo poglavlje igre sa najpoznatijim ćelavim plaćenikom, Agentom 47, besplatno.

Ovo poglavlje nije neka obogaljena demo verzija, već je celovito, sa dve kompletne misije (sa svim međuscenama), dva Ešalonova ugovora, više od 40 izazova, 17 dostignuća i trofeja i sve je to sada bestplatno.

Ako skinete ovo poglavlje a kasnije kupite igru, sva dostignuća će biti sačuvana i ostvarićete popuste pri kupovini. Ova ponuda važi od danas za sve platforme: PC, PS4 i XBox One.

 

 

 • Dejan S.

  Kakvi prevaranti i jadnici. Kakva crna FREE epizoda, ovo je DEMO, koji i treba da bude besplatan….samo mnogo je efektnije napisati da je nesto dzabe, nego istinu….i treba da propadnu….

  • Andrej Tarkovski

   Nisu prevaranti, javili su putem njihovog Twitter naloga da stoji obećano, samo će zbog nekih komplikacija to biti pušteno tek za par dana. Dakle demo je demo a Episode 1 će se uskoro preuzimati besplatno.

   • Dejan S.

    To verovatno kad su videli reakcije pa sad kao problemi ili sta vec…

    • Alex

     Deluje kao damage control, kad su ljudi skontali o cemu je rec..

     • Dejan S.

      Naravno da je dmg control, sto nisu odmah tako napisali, nego su okacili da je dostupna IC Facility sa svim izazovima i acivmentima (idi begaj!), a kad je krenulo pljuvanje, evo vam cela prva epizoda…

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!