PC

Kingdom Come: Deliverance novi tizer

Kingdom Come: Deliverance je RPG koji nas vodi ogroman otvoreni svet Svetog Rimskog Carstva, tačnije Kraljevstvo Bohemiju. Tim iz Warhorse Studija se potrudio da detaljno istraži život Češke u srednjem veku, utvrđenja, oružje i tipove borbi i da to što vernije reprodukuje u igri. Danas su izbacili tizer, a 9.juna očekujemo veliko saopštenje od njih.

Kingdom Come: Deliverance počinje 1403. godine, pričom o novom kralju Bohemije koji nasleđuje kraljevstvo posle smrti oca, ali nema snage da osigura presto. Njegov polubrat, kralj Mađarske, kidnapuje novog kralja i kreće u pustošenje njegove zemlje. Ovo su istorijske ličnosti, Karlo IV, Vaclav IV i Sigismund.

Igra prati sina kovača, čiju su porodicu ubili Sigismundovi vojnici. On želi osvetu i vraćanje na presto zakonitog kralja.

Očekujem da ovo bude izvanredna igra. Česi su naučili lekcije Poljaka i Witcher serijala i na odličan način će ispromovisati svoju istoriju i kulturu. Puštam malo mašti na volju i pitam se da li bi neki naš studio napravio dobar RPG sa despotom Stefanom na primer?!?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top