Nintendo Switch

Koja NBA zvezda će se naći na koricama 2K18?

Na dan kada počinje NBA finale, 2K Studio nam je otkrio glavnu zvezdu njihove nove igre. Posle Pol Džordža, LeBron Džejmsa, Kobi Brajanta i ostalih na red je došao i plejmejker Klivlend Kevelirsa Kajri Irving.

“Poznato je da sam strastveni igrač ove igre i čast mi je da budem igrač koji će se naći na koricama NBA 2K18. Nestvarno je to da sam na koricama i ne mogu da dočekam da dominiram na virtuelnom terenu sa svim mojim fanovima ove jeseni”, izjavio je Irving.

Kajri Irving se prvi put našao na koricama košarkaške simulacije 2013. godine, ali tada je krasio korice NBA Live serijala. Poznato je da će za sve one koje kupe Premium Edition verziju biti Šakil Onil, koji se ranije već našao na koricama ove igre.

Igra zvanično izlazi 19. septembra za PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 i Nintendo Switch.

Za koga vi navijate u ovogodišnjem finalu ?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top