PC

Krenula Kickstarter kampanja za Pathfinder: Kingmaker

Nedavno smo pisali kako Kris Avalon sprema novi projekat koji nas evocira na Baldur’s Gate serijal i zlatan period ovog žanra. Danas je počelo sakupljanje sredstava preko Kickstartera i već je sakupljeno preko 215.000 dolara od potrebnih 500.000. Ako želite da učestvujete u ovom projektu, možete to učiniti preko Pathfinder: Kingmaker Kickstarter strane.

Iz Owlcat Gamesa obećavaju više od 40 sati igre koja prati samo glavu priču i preko 80 sati sa svim sporednim misijama.

Vaš je cilj da uspešno stvorite kraljevtvo u Ukradenim Zemljama (Stolen Lands), severnom području sveta Golarion, koje je vekovima unazad bilo na meti raznih osvajača. Sada je na vama da se izborite kako sa susednim kraljevstvima tako i sa izdajnicima u svojim redovima i postanete suvereni vladar ove zemlje.

Nema sumnje da će se ostvariti cilj na Kickstarteru, a verovatno i nekoliko “stretch” ciljeva, tako da jedva čekamo avgust 2018. godine kada bi ova igra trebalo da vidi setlost dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top