PLAY! ; PLAY! Zine

Najnoviji trejler za Middle-Earth: Shadow of War nam prikazuje kakva nas priča očekuje

Middle-Earth: Shadow of War je dobio novi trejler, koji je manje fokusiran na gejmplej, već priprema “binu” i publiku za najnovije avanture Taliona i Celebrimbora.

Prvi deo igre je igrao ulogu potencijalno izgubljenog poglavlja koji se može smestiti među Tolkinove priče, dok će Shadow of War pružiti novu priču koja je manje privržena originalnom materijalu, što smanjuje pritisak na razvojni tim i daje im više slobode u kreiranju.

Teško je protumačiti ko su novi likovi koji stoje rame uz rame sa Talionom i Celebrimborom, ali trejler potvrđuje da je cilj iz prvog nastavka ispunjen, i Prsten Moći je iskovan od strane Taliona, kako bi se suprotstavio mračnom gospodaru. Sada Sauron šalje Nazgule da preotmu novi prsten.

U trejleru se pojavljuje “Ništa neće biti zaboravljeno”, što je studio dosta ozbiljno shvatio. Svaki detalj Tolkinovog univerzuma je tu, horde orkova, Prsten Moći, Balrog(!), ratnici Gondora, vojska Mrtvih, i još dosta toga.

Igra je odložena za 10. oktobar, tako da ćemo nažalost morati još više da čekamo, ali svi znamo da će se čekanje višestruko isplatiti.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!