PLAY! ; PLAY! Zine

Obećanje održano, Denuvo ukolnjen iz video igre RiME

Juče je ceo internet brujao o tome kako su hakeri uspeli da probiju Denuvo zaštitu video igre RiME za samo nekoliko dana. Danas je izdavač Grey Box, nakon potvrde da je RiME zaista krekovan, je igri dodao apdejt koji u potpunosti uklanja Denuvo zaštitu, i time je održao dato obećanje.

Ovaj apdejt je doneo ispravku za bag koji vrši inicijalizaciju VR interfejsa pri pokretanju igre. Takođe je objavljeno da se vredno radi na prvom “tradicionalnom” apdejtu koji bi trebao da reši 0dređene probleme, kao što je prekid igre pri pokretanju.

Ako je verovati navodima sa interneta, igra zaista radi bolje bez Denuvo zaštite. Prema navodima jednog korisnika, učitavanje igre je skraćeno sa jednog i više minuta na samo par sekundi. “Više nema kašnjenja kontrola za kretanje i interakciju, više nema seckanja i igru mogu igrati na jačim podešavanjima nego pre. A samo su uklonili Denuvo”, naveo je on.

RiME se ovim potezom priključio maloj listi naslova koji su uklonili Denuvo zaštitu, to su: DooM, Homefront: The Revolution, Inside, 2Dark i Syberia 3.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!