PLAY! ; PLAY! Zine

Opet procureli detalji za novi Assassin’s Creed?

Procurela je još jedna informacija u nizu za nadolazeći Assassin’s Creed Origins, tako da je jako teško verovati šta je laž, a šta istina. Od strane zaposlenog u Target prodavnici, onlajn se pojavila slika kartice za prednaručivanje igre, koja se našla na sajtu Imgur.

New Assassins Creed to be called Origins. Looks to confirm the Egypt setting.

Slika gore se pojavila na stranici Imgur. Možda je ova informacija lažna, zato što ima stari Ubisoft logo, ako jeste svaka čast za uloženi trud, ali zašto bi neko sada, kada se već zna za igru, napravio nešto lažno, tako da verovatno gledamo u nešto što je istinito.

Ova kartica za preorder Zlatne edicije, igračima pruža luksuzno pakovanje, sezonsku propusnicu i metalnu knjigu. Pored toga, pominje se i bonus misija nazvana Secrets of the First Pyramids. Ovo veoma zvuči na Ubisoftov stil.

Ilustracija dosta liči na ostale “procurele” informacije, koje su se našle na majici i slici iz igre.

Assassin’s Creed serijal je bio na pauzi par godina, zato što je čitava franšiza krenula nizbrdo. Ubisoft će više detalja otkriti sledeće nedelje na E3 sajmu, ako ne biste želeli da propustite ovakav događaj, pogledajte raspored E3 konferencija.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!