PLAY! ; PLAY! Zine

Outsider je vaša meta u Dishonored 2 ekspanziji

Nastavak jedne od najboljih šunjalica ove decenije dobio je svoju samostalnu ekspanziju.

Govorimo naravno o Dishonored serijalu, a samostalna ekspanzija se zove Dishonored: Death of the Outsider. Kako je i vrlo precizno naglašeno u imenu ekspanzije, vaša glavna meta u ovoj priči će biti ni manje ni više nego Outsider, mistični polu božanski lik koji je imalo veliki uticaj na celokupnu priču kako u prvom, tako i u drugom delu igre.

Igrači će biti u ulozi Billie Lurk, koje se sećamo iz The Knife of Dunwall DLC priče za prvi Dishonored. Ona je tada napustila “Kitove”, bratstvo ubica kojim je vladao Daud, a sada se vraća da zajedno sa njim se otarasi Outsidera, zato što smatraju da je upravo on najodgovorniji za sve nedaće koje su zadesile Carstvo.

Na tom put od pomoći će vam biti razne supermoći, veštine, oružja i gedžeti, a pored glavne priče, moći ćete da rešavate gomilu “ugovora” koji će vam biti ponuđeni usput, sa metama različitih profila. Na kraju krajeva, ipak ste celog života bili plaćeni ubica, a pare nekako moraju da se zarade.

Igra nam stiže već 15. septembra za sve platforme  na kojima se već nalazi Dishonored 2, a ispod možete videti promo trejler ove ekspanzije.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!