PC

Predstavljen najnoviji Metro!

Novembra prošle godine nam je na zvaničnom sajtu Metro knjiga suptilno potvrđeno da možemo očekivati novu igru u ovom serijalu, što nam je sinoć na E3 sajmu i prezentovano.

Još jedan naslov predstavljen na Microsoft E3 je Metro Exodus, najnovije delo studija 4A, koji će izaći za PC i Xbox konzole.

Trejler je počeo sa dobro poznatim Metro vajbom po zagušljivim tunelima moskovskog metroa, ali smo se zaprepastili kad se izašlo na površinu. Sam naziv igre Metro Exodus znači da se napuštaju podzemne železnice, tako da će se veliki deo igre odvijati na samoj površini.

Pošto je u pitanju gejmplej trejler, možemo reći da samo veoma oduševljeni onim što smo videli, jer je akcija napeta i veoma stresna, baš ono što i očekujemo od Metro igara. Priča se vraća Artyomu, ali nećemo vam spojlovati prethodne knjige i igre u serijalu, i svakako vam preporučujemo da ih obavezno odigrate, odnosno pročitate, kako biste najbolje razumeli dešavanja u Metro Exodus.

Autori obećavaju velika otvorena prostranstva sa nelinearnim misijama i priču koja će obuhvatati sva godišnja doba, uz naravno tradicionalno jak narativ.

Za sada znamo da je datum izlaska negde tokom 2018. godine, i više detalja očekujemo uskoro, a u međuvremenu, uživajte u trejleru.

ps. Trenutno su obe Metro igre (Metro: Last Light Redux Metro 2033 Redux) na 75% Steam popustu, pa je prava prilika da ih nabavite po povoljnoj ceni za vašu kolekciju.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top