PC

Prikazan Star Wars Battlefront II multiplejer gejmplej

Dobar deo ovogodišnje EA E3 prezentacije bio je posvećen novoj Star Wars igri, Star Wars Battlefront II.

Dobili smo prvi zvaničan prikaz gejmpleja kao i demonstraciju multiplejera uživo. Mnogi igrači su smatrali da je prvi Battlefront bio previše jednostavan jer nije bilo različitih klasa, da je singlplejer bio siromašan i bez prave kampanje itd.

Obavestili su nas da se su pažljivo saslušali sve kritike i da su napravili igru sa tri puta više sadržaja nego što je imao prvi deo! Sve tri ere su zastupljene, dakle likovi i mape iz originalnih filmova, prequel filmova, kao i naravno trenutno aktuelne trilogije, koja obuhvata The Force Awakens i predstojeći The Last Jedi.

Zbog toga, možemo očekivati veliki broj raznovrsnih mapa i heroja, za razliku od prvog dela koji je bio fokusiran na originalnu trilogiju, plus Rogue One u jednom DLC-u. Mogli smo da vidimo kako izgleda igranje sa herojima kao što su Rey i Darth Maul, što je pomalo i čudno, s obzirom da je u pitanju mešanje likova iz različitih era. Kad smo već kod heroja, više neće biti trkanja po mapi koje bi odlučilo ko će biti Džedaj, već će se dobijati iskorišćavanjem Battle poena.

Kooperativno split screen igranje će ponovo biti prisutno, a bilo bi lepo da na konzolama radi u 60 fps ovog puta, za razliku od 30 u prvom delu, jer je razlika pri prelasku između modova bila primetna. Još jednom su potvrdili da će sve mape, heroji, oružja i vozila biti besplatni, najavivši The Last Jedi besplatan sadržaj od decembra, u vidu igrivih heroja Fina i Fazme. Odustajanje od plaćene sezonske propusnice je nešto što je primenio i prošlogodišnji Titanfall 2, i to je svakako potez koji pozdravljamo.

Prava singlplejer kampanja, više sadržaja, prošireniji gejmplej i besplatni dodatni sadržaj ulivaju nadu da će ovo biti igra koju ljubitelji Star Warsa neće želeti da propuste, kada Star Wars Battlefront II izađe 17. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top