PC

Rain of Reflections – novi indie Cyberpunk RPG

Rain of Reflections je najnoviji projekat nezavisnog studija Lionbite Games koji će nam ponuditi cyberpunk RPG sa poteznim borbama. Žila kucavica ove igre će biti na moralnim odlukama, jer je sve što odlučite trajno i utiče na svet oko vas.

Upečatljivo je da glavni programer Karl Granberg radi na još jednom, mnogo poznatijem cyberpunk projektu, Cyberpunk 2077 a radio je i na The Witcher 3, Alan Wake i Brothers: A Tale of Two Sons.

Interesantna je ta ideja života sa posledicama, gde ne postoji Undo dugme, Game Over ili Retry from checkpoint. U igri naizmenično vodite tri karaktera, a njihove odluke će odjekivati kroz celu igru. Konfrontacija sa neprijateljima ne mora da ima smrtonosni ishod. Postoje razni načini da dođete do željenog cilja.

U igri postoji nadogradnja likova i njihov napredak, ali je uklonjeno sve što se ponavlja kako bi svaki trenutak, svaki susret bio unikatan. Lionbite ne želi da igrači troše vreme bez razloga. Nedavno su izbacili prvi trejler koji malo objašnjava radnju igre.

Rain of Reflections je rađen u Unity endžinu i prvo će se pojaviti samo PC verzija, koja će se distribuirati preko Steama, ali je plan studija da kasnije izađu i verzije za konzole. Datum izdavanja još nije precizan, ali se očekuje da to bude u toku 2018. godine. U svakom slučaju, ovo deluje kao veoma interesantan naslov i jedva čekamo neki snimak samog gejmpleja. Verujemo da nas Šveđani neće izneveriti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top