PC

Sistemski zahtevi za Forza Motorsport 7 niži od očekivanih

Juče su na Microsoft prodavnici objavljeni sistemski zahtevi za Forza Motorsport 7, igru koju je kompanija iskoristila za prikazivanje moći najnovije konzole Xbox One X.

Kada vidimo koliko dobro Forza grafički izgleda na konzoli, svi smo očekivali da će sistemski zahtevi za PC biti dosta veliki, ali to na radost većine nije slučaj.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-750 2.66 GHz ili AMD Phenom II X4 970 3.5GHz
  • RAM: 8GB memorije
  • Grafika: GeForce GT 740 ili Radeon R7 250X sa 2GB video memorije

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-4460 3.2 GHz ili AMD FX-8350 4.0 GHz
  • RAM: 8GB  memorije
  • Grafika: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti ili AMD Radeon R9 380X sa 4GB video memorije

Potreban prostor na hard disku još uvek nije objavljen, igra zahteva grafičku kartu koja podržava DirectX 12, zato što je ekskluzivna za Windows 10 operativni sistem.

Sistemski zahtevi za Forza Motorsport 7 su niži od prošlogodišnje Forze Horizon 3, koja je zahtevala 16 GB RAM memorije kao preporučeno. A i svaki AAA naslov u 2017. godini zahteva bar GTX 970 grafičku za maksimalna podešavanja.

Forza Motorsport 7 izlazi 3. oktobra za PC i Xbox One konzole, i podržava međuplatformsko igranje i međuplatformsku kupovinu, što znači da ako kupite igru za Xbox, imate je i za PC.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top