PlayStation 4

Sony prodao više od milion PlayStation VR uređaja

Sony je PlayStation VR lansirao oktobra 2016. godine, kao dodatak za PlayStation 4 konzolu. Prodaja ovog uređaja je danas premašila milion prodatih primeraka, i kompanija je ovaj uspeh nazvala “dobrim startom”.

U finansijskom izveštaju, kompanija je pružila informacije o prodatom hardveru. PlayStation 4 je do sada prodat u skoro 60 miliona primeraka, a od novembra je svaki peti prodati uređaj PlayStation 4 Pro. Milion prodatih Sonijevih VR uređaja, je dosta više od rivala, HTC Vive i Oculus Rift.

Vođa prodaje i marketinga, Džim Rajan, je izjavio da je “zaintrigiran” trenutnom pozicijom PlayStation VR uređaja na tržištu, ali s obzirom da postoji baza od skoro 60 miliona Playstation 4 konzola, jedan milion je ipak malo.

E3 sajam je sledeće nedelje, tako da očekujemo velike objave Sony kompanije što se tiče VR uređaja i budućeg sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top