PLAY! ; PLAY! Zine

Stiže ekspanzija za Tyranny – Bastard’s Wound

Odlični izometrijski RPG Tyranny, koji su nam prošle godine doneli Obsidian i Paradox, će uskoro dobiti prvu DLC ekspanziju pod imenom Bastard’s Wound.

Sa tom ekspanzijom stiže i čitav novi region u igri, koji se zove upravo kao i ime same ekspanzije, Bastard’s Wound, i tu će se odvijati najveći deo nove priče. Takođe, imaćemo prilike da stupimo u nešto dublje odnose sa nekim od starih saputnika, mislimo Verse, Lantry i Barika. Za svakog od njih ekspanzija donosi posebnu Quest priču koja će nam pomoći da ih bolje upoznamo i shvatimo njihovu motivaciju i agendu.

Pored čitave nove ekspanzije, stiže nam i besplatan apgrejd za igru, pod imenom Tales from the Tiers, i to već danas! On donosi gomilu izmena u samom sistemu borbe, balansiranje nekih veština i stasta, ali i nasumične događaje na koje možemo naleteti tokom putovanja iz regiona u region, koji mogu varirati od čistih borbi do nečega što može da otvori nove, dodatne questove i delove priče.

Stiže i New Game Plus dodatak, koji će nam omogućiti da igru krenemo iznova sa likom i statsima iz prvobitnog prelaza, ali naravno u poprilično izazovnom i otežanom okruženju, dakle samo za hardkor igrače.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!