Vesti

The Elder Scrolls 6 još uvek nije u produkciji

Svaki naslov koji je Bethesda predstavila, na E3 konferenciji, će izaći ove godine, što je veoma dobar potez, koji se nije video kod drugih. Nakon bogate koneferencije su usledili razgovori sa programerima ove kompanije, a u jednom od intervjua se spomenuo i naslov The Elder Scrolls 6, igra koju fanovi već godinama čekaju i za koju polako sve više gube strpljenja.

U tom intervjuu je učestvovao Pit Hajns, programer. Govorilo se o igri The Evil Within 2, o nadolazećoj ekspanziji za Dishonored 2 i o najnovijem Wolfensteinu.

Kada ga je novinar, Džof Kinli, upitao o produkciji nastavka popularnog serijala, Pit je izjavio: “Razvojni tim ima još dva velika naslova na kojima vredno rade, i još manjih stvari, oni predstavljaju prioritet, The Elder Scrolls 6 je na trećem mestu.

Za ta dva naslova nema nikakvih detalja, osim da još nisu stigli do tog stadijuma kada se mogu prikazati javnosti, tako da će najverovatije biti predstavljeni sledeće godine na E3 sajmu.

Izgleda da nas čeka dug i trnovit put do novog dela TES igara, a ceo intervju možete pogledati ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top