PLAY! ; PLAY! Zine

U znak završetka letnje rasprodaje, GOG deli besplatne kopije igre Fantasy General

Početkom meseca je krenula GOG letnja rasprodaja igara, sa velikim brojem naslova na popustu i do 90%. Sada se već polako približavamo kraju ovih akcija, ali iznenađenjima nije kraj, svako ko bude želeo, može da preko GOG platforme “ugrabi” video igru Fantasy General, i to potpuno besplatno.

Fantasy General je izašao 1996. godine, od strane izdavača Strategic Silmulations, i 2015. godine je stigao na GOG platformu. Igra pripada turn based žanru, smeštena je u fiktivnom svetu i postoje dve strane, strana Dobra i strana Zla, sa jedinstvenim trupama . Igrači mogu igrati kampanju i mečeve protiv računara ili drugog igrača. U kampanji igrač bira jednog od četiri heroja, sa ciljem da porazi Shadowlorda i njegova četiri generala, preko pet kontinenata.

Igru možete uzeti bez vađenja novčanika do 19. juna u 2h ujutru, dok se rasprodaja završava 20. juna. Kao što smo već pomenuli, na prvu kupovinu dobijate igru Rebel Galaxy besplatno, a ako potrošite 10$, kao bonus dobijate igru Alan Wake’s American Nightmare. Od sada, RiME možete kupiti sa GOG-a i uživati u potpunosti, zato što je Denuvo zaštita uklonjena iz igre.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!