PlayStation 4

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy stiže i na Xbox One?

Iako se Sony uporno trudi da predstavi novi rimejk originalne Crash trilogije kao ekskluzivu za PS4, čini nam se da svakog dana malo po malo iskaču informacije da će se igra pojaviti i na nekim drugim platformama.

Početkom godine je irski PS tviter profil napisao da Crash stiže prvo na PS 4 i PS4 Pro, što je bio jasan indikator da se izgleda igra neće pojaviti samo na ovoj konzoli.

Ovih dana zabunu unose neki prodavci i distrubuteri koji su jasno izlistali u svojoj ponudi i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za Xbox One, sa sve datumom izlaska – 8. decembar.

Najpre se ovaj info pojavio na mađarskom sajtu za prodaju igara SuperGamer, odakle je u međuvremenu izbrisan, a sada je igra uredno izlistana i za Xbox One na jednoj drugoj prodavnici, sajtu base.com.

Kao što vidite, stoji da će se igra pojaviti na Xbox One 8. decembra, sa sve cenom i omotom za Xbox One. Da li će i vlasnici konkurentske konzole imati priliku da se oprobaju u starom Crashu u novom ruhu? Originalna trilogija je bila PlayStation ekskluziva, ali su nakon Naughty Doga noviji Crash naslovi stizali i na druge konzole iz Xbox i Nintendo serija.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top