PC

Nakon 4 meseca od izlaska Nier: Automata nije dobila nijedan patch za PC

Portovanje Nier: Automate na PC platformu se  pokazalo kao veoma dobar potez, pošto je igra, prema podacima sa SteamSpy sajta, za 4 meseca prodata u skoro pola miliona primeraka samo za personalne računare. Ipak, ovaj fantastični akcioni RPG je došao sa velikim brojem tehničkih problema, za koje Square Enix i Platinum Games nisu pružili nijednu ispravku koja bi rešila ove nedostatke.

U proteklom periodu je programer Kaldaien kreirao FAR mod, koji donekle rešava pad frejmrejta, i određene bagove, a AMD je rešio problem krahova igre i belog ekrana koji su se javljali kod grafičkih kartica ove kompanije.

Još više čudi činjenica da su druge igre od strane Platinum Games studija, Vanquish i Bayonetta, redovno dobijale ispravke. Velika je šteta što je ovakva igra ostavljena bez zvaničnih ispravki, a za sada nema naznaka da će ih uopšte i biti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top