PC

Cuphead neće izaći za Playstation 4

Razvojni tim koji stoji iz Cuphead igre je potvrdio da igra nikada neće izaći za Playstation 4 konzolu. Ovaj interesantni akcioni platformer se par godina pojavljivao na E3 sajmovima, ali je na ovogodišnjem dobio konačni datum izlaska.

Pitanje da li će se Cuphead eventualno pojaviti na Sonijevoj konzoli, je pokrenuto na forumu NeoGAF, zato što se pojavilo dosta nepouzdanih informacija. Jedan od programera MDHR studija, nadimka Teeth, je odgovorio: “Da, ova Cuphead igra je ekskluziva za Xbox One i PC(Sa Steam i Windows 10 verzijama pri izlasku, i GoG verzijom nešto kasnije)”.

Prava je šteta što Playstation zajednica neće imati priliku da zaigra ovaj obećavajući naslov, ali je ovo možda bilo i očekivano jer je poznato da je Microsoft znatno podržao finansiranje i završetak ovog interesantngo naslova. Cuphead stiže u prodavnice 29. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top