PlayStation 4

Horizon: Zero Dawn 1.30 patch u igru donosi New Game+ opciju, ultra teški mod i još dosta toga

Od danas je igračima Horizon: Zero Dawn igre dostupan 1.30 patch, koji donosi brojna poboljšanja i ispravke, New Game+ opciju, dva nova trofeja, ultra teški mod, boje za lica i nove verzije postojećih oružja i odela.

Opcija New Game+ dozvoljava da ponovo uživate u otežanim avanturama heroine Aloy nakon što pređete prvi put, bez gubitka napretka i stvari u inventaru. Ovaj mod donosi dva nova trofeja, za njegovo kompletiranje, i sadržaj u vidu dekoracija za lice i mogućnost promene Fokusa.

Mašine u ultra teškom modu imaju poboljšana čula i kretanje, a regeneracija zdravlja igrača je limitirana. Jednom kada započnete igru u ovom modu, nemate mogućnost snižavanja težine.

Ovaj apdejt rešava problem sa progresijom, “pucanje” igre, i druge tehničke probleme na koje su ukazali korisnici, ovime je studio Guerilla Games dokazao da pažljivo sluša svoje verne igrače.

Ako posedujete ovaj fantastični akcioni RPG, palite Playstation 4 i uživajte u novinama, dok ne stigne novi DLC, The Frozen Wilds.

Ispod možete pogledati fotografije koje vam prikazuju šta vas očekuje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top