PC

Humble Bundle akcija nudi veliki broj Capcom igara

Najnovija akcija Humble prodavnice zove se Humble Capcom Rising Bundle, i nudi veliki broj igara poznatog izdavača, već od 1$.

U paketu koji košta jedan dolar dobijate, DmC: Devil May Cry, akcionu avanturu Strider i multiplejer pucačinu Umbrella Corps.

Za nešto više od 6€, vaši su Dead Rising 2: Off The Record, Resident Evil HD Remaster, Resident Evil 0 HD Remaster, Resident Evil 6, a tu je i Umbrella Corps Deluxe Edition Upgrade Pack(DLC).

I poslednji i najbolji paket košta 10€, i sa njim dolazi Dead Rising 2 i Dead Rising 3 Apocalypse Edition, beat-em-up horor igre. Samo da napomenemo da apokaliptična edicija igre Dead Rising 3 na Steamu košta 30€.

Ali to nije sve, za uložen dolar dobijate 10% popusta na mesečnu pretplatu, dok uz ostale pakete dobijate i 40% popusta na Resident Evil 7, i po 50% popusta na Dead Rising 4 i Street Fighter V, takođe možete pomoći i u humanitarne svrhe.

Akcija traje do 25. jula, a već je prodato skoro 70 hiljada paketa. Igre se aktiviraju na Steam platformi, slobodno se uputite na stranicu prodavnice i vidite šta vam najviše odgovara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top