PC

Stigao co-op u Titanfall 2

Developeri sjajnog multiplejer šutera Titanfall 2 nastavljaju da nas obasipaju novim besplatnim sadržajem, baš kao što su i obećali pre izlaska igre.

Studio Respawn Entertainment nam ovoga puta donosi co-op mod pod imenom Frontier Defense. Ovo je ukupno 7 DLC dodatak za igru, zove se Operation Frontier Shield i naravno besplatan je za sve vlasnike igre.

U Frontier Defense modu do 4 igrača igraju zajedno u nekoj vrsti  “drži poziciju” moda, gde brane Harvestera protiv 5 talasa neprijatelja koji sa svakim talasom postaju sve jači. U zavisnosti od vašeg nivoa veštine, možete igrati na easy, normal i hard nivou, a postojaće naravno i Insane težina, za one koji masteruju co-op.

Apdejt donosi i Aegis Ranks sistem, koji je vezan za co-op. Napredovanjem u co-op modu otključavate nove dodatke i poboljšanja za vaše Titane i opremu, koji će vam pomoći da lakše prođete na težim nivoima co-opa. Ovo nas sve pomalo podseća na izuzetno uspešni co-op sistem u StarCraft 2.

Trenutno će pet mapa podržavati co-op, to su Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise i Blackwater Canal, ali iz studija kažu da već uveliko testiraju i prilagođavaju i nove mape za ovaj mod.

U zvaničnoj objavi ovog apdejta istovremeno su objavili sjajnu informaciju da je u julu broj aktivnih igrača prešao cifru od milion ljudi, što je lepa naznaka za sve koji se nećkaju da li da kupe igru – Titanfall 2 ima veliku zajednicu i sigurnu budućnost.

Sve detalje o novom apdejtu, co-op modu i mapama, možete pronaći na zvaničnoj objavi prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top