PC

Developer igre Titanfall 2 se nada da će pirati uživati u singlplejer kampanji i da će kupiti igru zbog multiplejera

Pre nedelju dana na internetu se našla krekovana verzija igre Titanfall 2, koja je piratima pružila mogućnost da je ispobaju besplatno. Svi developeri znaju kada njihove igre postanu dostupne za igranje na nelegan način, ali kod velikog broja njih to prolazi bez odgovora.

Međutim, jedan od zaposlenih u Respawn studiju je saznavši za krekovanu verziju, izjavio da se nada da će ti igrači uživati u kampanji za jednog igrača i da će ih ona zainteresovati da kupe legalnu verziju igre zbog multiplejera.

U piratizovanoj verziji nije moguće igranje onlajn, za razliku od korisnika koji Titanfall 2 poseduju legalno, ali klijent igre i dalje komunicira sa serverom, tako da oni znaju broj nelegalnih korisnika.

Titanfall 2 je dosta bolji od svog prethodnika i svakako vredi da se ovakva igra nađe u kolekciji ljubitelja žanra. Videćemo da li će studiju ovaj potez pomoći da ostvari veći pofit.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top