PC

Konačno najavljeni posvećeni serveri za For Honor

Nekoliko meseci od izlaska igre For Honor i gubitka velikog broja igrača, Ubisoft se rešio da uvede promene koje bi vratile stare, a možda i privukle nove igrače. Promene će se sprovesti kroz treću i četvrtu sezonu, odnosno tokom perioda avgust-februar, kada će se izvršiti i migracija na dedicated servere.

Za treću sezonu su planirana dva nova heroja, dve nove mape, nove odlike u Duel turnirima, oklopi, egzekucije i još puno novina. Ubisoft u četvrtoj sezoni uvodi 4-na-4 PVP mod, koji je nedavno najavljen i za Ghost Recon Wildlands, prilagođeni tutorijal, novi arena mod, kao i dva nova heroja i dve nove mape.

Резултат слика за for honor

Najbitnije promene koje će doći tokom dve najavljenje sezone se odnose na promene u borbenom sistemu i redovna balansiranja heroja, dok kroz tehnička poboljšanja stižu povećana stabilnost igre, kao i ravnopravniji mečmejking.

Prelazak na dedicated servere će doneti mnogo manji lag igračima i veću stabilnost i sigurnost tokom igranja. Dedicated serveri služe samo jednoj svrsi, to je hostovanje igre, za razliku od P2P(peer-to-peer) servera, u kome jedan klijent u isto vreme pruža i usluge servera, što donosi veći lag i manju stabilnost.

Poboljšanja i promene su svakako dobrodošli, a da li je za njih već kasno, vreme će pokazati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top