PC

Doom 6.66: Vikend besplatnog igranja, svi DLC-ovi besplatni i cena od samo 15$!

Doom, prošlogodišnja hit pucačina, je dobila simbolični 6.66 apdejt pod imenom “Ultimate DOOM” i koji donosi veliki broj ispravki, poboljšanja u multiplejeru i besplatni vikend.

Od sada su svi multiplejer DLC dodaci besplatni za sve, a tu spada: devet mapa, tri igriva demona, tri nova oružja, nova oprema i još puno toga.

Promenjena je progresija igrača u multiplejeru, u kome sada igrači za željeni predmet moraju da ispune određeni izazov, dok je u prethodnom sistemu dobijanje novih predmeta bilo potpuno nasumično i neizvesno. Svim veteranima će se nivo progresije resetovati na nulu, ali će zadržati sve prethodno otključane predmete, a tu je i opcija da uklone sve predmete i započnu sve ispočetka. Svi oni koji su u igri od njenog izlaska dobiće specijalni bedž, koji prikazuje status veterana.

Umesto Hack Module sada postoji Runes sistem, i sada veštine igraju mnogo veću ulogu u iskustvu igrača. Tu su i promene HUD-a, poboljšanja korisničkog interfejsa, bolji prikaz statusa igrača i mnoge druge stvari, koje možete pročitati ovde.

Za kraj, Bethesda nas časti i besplatnim vikendom, koji ima različita vremena početka za sve platforme. Za PC korisnike počinje 20. jula u 18 časova, a završava se 24. jula u 6 ujutru. Za Xbox One kreće 20. jula od 19 časova i završava se 23. u 22h. Besplatni vikend za Playstation 4 počinje nedelju dana kasnije, 27. jula u 18h i trajaće do 31. u 6 sati izjutra. Tokom ovog vikenda igra je na popustu i košta samo 15$.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top