PC

Dying Light dobija 10 besplatnih DLC-a u narednih godinu dana

Studio Techland pokazuje kako nije zaboravio na svoju survival horor igru, Dying Light, tako što će igračima podariti 10 besplatnih DLC dodataka, koji će u igru stići tokom perioda od godinu dana.

Dodatni sadržaj će igračima pružiti sukobe sa novim neprijateljima, više događaja, nove misterije i još puno, puno toga. Drugih detalja za sada nema, poznat je samo naziv prvog DLC-a, Content Drop #0, koji dolazi uskoro na sve platforme za koje je igra izašla, PC, Playstation 4 i Xbox One.

U videu objave, producent, Tajmon Smektala, se pohvalio činjenicom da se svake nedelje u igri nađe pola miliona igrača, i to tri godine nakon izlaska na tržište, i zahvalio se svim fanovima i zamolio ih je da slobodno šalju predloge kako bi im pomogli u izradi novih DLC-a.

Sjajne vesti za igrače koji Dying Light imaju u kolekciji, i sjajan razlog da se ovaj hit iz 2015. godine ponovo pokrene.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top