PC

Novi Mafia III DLC dostupan za kupovinu

Mafia III je dobila i treći po redu DLC dodatak, nazvan Sign of the Times, koji već sada možete kupoviti zasebno ili ga dobijate uz sezonsku propusnicu, zajedno sa prethodna dva dodatka: Faster Baby! i Stones Unturned.

Linkoln Klej ima zadatak da uz pomoć Džejmsa zaustavi brutalne rituale satanističkog kulta, The Ensaglante, koji žele da u Novi Bordo uvedu red i mir kroz obvljanje nasilnih rituala. Novi DLC pored priče uvodi i nove mehanike i nova oružja. Glavni protagonista sada poseduje veštine koje će mu omogućiti da lakše prati događanja u kultu. Interesantna novina jeste tehnika slow-motion pucanja, koja pruža sasvim novi pristup doživljaju igre.

Studio Hangar 13 nastavlja sa vrednim radom i dodavanjem novog sadržaja za treći nastavak serijala o mafijaškim avanturama. DLC je dostupan za kupovinu po ceni od 10 dolara, za PC, Playstation 4 i Xbox One platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top