PC

Samo jedan igrač napreduje kroz priču u Far Cry 5 co-op modu

Ubisoft, zajedno sa predstavljanjem igre Far Cry 5, je pružio i informaciju da će igrači imati priliku da kroz priču napreduju zajedno sa prijateljem, uz pomoć co-op moda, što je obradovalo veliki broj fanova serijala.

Jedina “caka” u vezi ovog moda je da samo jedan “glavni” igrač napreduje kroz priču, dok će onaj drugi morati ponovo da prelazi isto kako bi napredovao. Ova informacija se našla u videu na nemačkom sajtu Gamestar, i još uvek nije zvanično potvrđena od strane Ubisofta.

Peti deo serijala nije prva igra koja koja pruža kooperativno iskustvo, Far Cry 4 je omogućio co-op igranje samo sporednih misija i istraživanje, dok je priča bila ograničena na samo jednog igrača.

Fanovi na  Redditu se pitaju koja je onda uopšte svrha co-opa ako jedan igrač praktično time ništa ne postiže, i mnogi najavljuju da će odustati od kupovine jer je co-op bio ono čemu su se najviše radovali u najavi igre.

Far Cry 5 izlazi 27. februara 2018. za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top