PC

The Evil Within 2 dobio gejmplej trejler

Nešto više od mesec dana je prošlo od prvog predstavljanja igre The Evil Within 2 na E3 sajmu, nakon toga je usledio period u koje nismo imali nikakvih novosti o igri, i ta tišina je danas konačno prekinuta novim gejmplej trejlerom nazvanim “Survive”.

Trejler počinje prikazom Sebastijanove kćerke iz prvog lica, potom se prelazi na treće lice i skrhkanog Sebastijana koji se dok traga za kćerkom skriva od raznih demonskih stvorenja, i bori sa njima prsa u prsa i vatrenim oružjem. Ako je verovati prikazanom, očekuje nas veoma dinamična igra, pogledajte i sami.

Bethesda je pored trejlera otkrila i preorder bonus, Last Chance pack, koji pruža dodatne medicinske zalihe za zalečivanje, pribor za kraftovanje i ekskluzivno oružje, Burst pištolj.

Vaš autor sa nestrpljenjem očekuje ponovno preskakanje srca u novim doživljajima glavnog protagoniste. Ako ste zainteresovani, recenziju prve igre možete pročitati ovde, a The Evil Within 2 izlazi petka 13. u oktobru ove godine za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top