PC

The Witcher 3 HD mod dobio novu verziju koja donosi brojna grafička poboljšanja

Postala je praksa kada prođe par godina od izlaska neke video igre, kao što je The Witcher 3, da se pojavi mod koji donosi veliki broj grafičkih poboljšanja, do najsitnijih detalja. Najnovija verzija HD Reworked moda, korisnika Halk Hogan, donosi nove teksture koje daruju novi život trećem delu igre o Geraltovim avanturama.

Remont su doživele teksture vode, drveta, kamenih zidova, krovova, tla, polja, sena, a tu su i opcionalni zidovi Novigrada koji su prikazani u trejleru sa E3 sajma. Remont su doživele i teksture koje se nalaze u Toussaintu, koji je deo DLC-a, Blood and Wine.

Kreator modifikacije je naveo da mod ima veoma mali uticaj na performanse i broj frejma u sekundi. “Igrajući sa GTX 980Ti grafičkom, nisam primetio nikakva seckanja ili promene frejmrejta“, rekao je.

Instalacija je veoma prosta, jedina bitna stvar je da ovaj mod mora imati prioritet nad ostalim modovima, kako bi se izbegli bagovi. Mod zauzima samo 500MB i besplatan je za preuzimanje sa sajta Nexus mods, a ispod možete pogledati po čemu se on razlikuje od vanila verzije igre, uživajte.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top